Iphone in 2010 Camaro? - ModernCamaro.com - 5th Generation Camaro Enthusiasts
5th Generation Camaro News & General Discussion News Articles & General Discussion about the 5th Generation Camaro.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 10 Old 09-04-2009, 01:49 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 54
 
Iphone in 2010 Camaro?

Has anybody here that has the connectivity package use an Iphone with the USB port yet? Does it work fine? Does it charge when plugged in?

Thanks Guys - I am about to get my Camaro this week. 1LT aqua blue, RS, connectivity package, and boston audio system.
goduke10 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 Old 09-04-2009, 03:20 PM
Veteran Member
 
JoSSh's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 1,109
 
I don't know about the iPhone, but my iPod touch charges when plugged in.


Rally Yellow 2SS/RS
Fifty years from now, when you're looking back at your life, don't you want to be able to say you had the guts to get in the car?
JoSSh is offline  
post #3 of 10 Old 09-04-2009, 03:44 PM
ModernCamaro.com Founder / Former Camaro Disciple
 
OctaneZ28's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chicagoland, IL
Posts: 11,842
           
Yup, my iPhone works perfectly in my Camaro.
The bluetooth picks it up fast, and it's real clear.

And yes it does charge when connected to the USB port in the car.

2001 Camaro Z28 H/C/I LH6 A4 3.42

Like ModernCamaro.com on Facebook!
OctaneZ28 is offline  
 
post #4 of 10 Old 09-04-2009, 04:20 PM
Senior Member
 
trm0002's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Buffalo,NY 'burbs
Posts: 913
 
Quote:
Originally Posted by OctaneSS/RS View Post
Yup, my iPhone works perfectly in my Camaro.
The bluetooth picks it up fast, and it's real clear.

And yes it does charge when connected to the USB port in the car.
^^^ Ditto.

Do you ever have to unplug and replug though? Sometimes everything works great except for "scanning" through the songs. Occasionally it'll sound like a skipping record for a few seconds between each song as I scroll through with the up/down button on the steering wheel. Unplug and replug and it works just fine.

RJT 2SS/RS roared to life March 16th, 2009
VIN 2G1FT1EW6A9100074
ARRIVED 5/13 day 58 Safely at home-> 5/19

"A government that is big enough to give you all you want is big enough to take it all away." - Barry Goldwater
trm0002 is offline  
post #5 of 10 Old 09-04-2009, 04:34 PM
ModernCamaro.com Founder / Former Camaro Disciple
 
OctaneZ28's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chicagoland, IL
Posts: 11,842
           
No, never had that issue.

Granted, I've only used the iPhone for music for a total of about 10 songs so far though. LOL

2001 Camaro Z28 H/C/I LH6 A4 3.42

Like ModernCamaro.com on Facebook!
OctaneZ28 is offline  
post #6 of 10 Old 09-04-2009, 10:49 PM
Member
 
MValdez17's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Pueblo, CO
Posts: 396
 
Garage
Quote:
Originally Posted by goduke10 View Post
Has anybody here that has the connectivity package use an Iphone with the USB port yet? Does it work fine? Does it charge when plugged in?

Thanks Guys - I am about to get my Camaro this week. 1LT aqua blue, RS, connectivity package, and boston audio system.
I tried my iPhone the other day it worked pretty good, charges it too when I plugged it into the USB port . Then I found the option where it will play my music wirelessly from my phone to the stereo via bluetooth.

2009 Yamaha R1
2011 Corvette Grand Sport
2010 2SS/RS Black & IOM Modifications
MValdez17 is offline  
post #7 of 10 Old 09-04-2009, 11:30 PM
Veteran Member
 
odoylerulez55's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Northern, NJ
Posts: 1,025
 
Quote:
Originally Posted by trm0002 View Post
^^^ Ditto.

Do you ever have to unplug and replug though? Sometimes everything works great except for "scanning" through the songs. Occasionally it'll sound like a skipping record for a few seconds between each song as I scroll through with the up/down button on the steering wheel. Unplug and replug and it works just fine.
Happens every once and a while and sometimes it loses it all together and have to unplug and replug... not a big deal but a minor inconvienience

IBM 2SS/RS, M6, Blk Leather...
CAI, ARH Headers, Flowmasters, Diablosport tuned, Barton short-throw
Ordered 3/19 Delivered 8/12 VIN# 21970
94' Z28 sold 12/14/09
odoylerulez55 is offline  
post #8 of 10 Old 09-06-2009, 10:27 AM
Member
 
DJ-Silver 2SS's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Hope Mills, NC
Posts: 154
 
I use my iphone regularly. it works great. nothing negative to say about it.

2013 IOM ZL1 #002415 Born 09/13/12 - Oracle DRL LEDs, Fog LEDs, Defenderworxs Black vent inserts
2010 SIM 2SS/RS #005549 Born 05/02/09 - Oracle DRL LEDs, Oracle SMD Afterburner LEDs, K&N Typhoon CAI, Flowmaster Thunder series axle back, Heritage Grill, Superchips Tune, Defenderworxs Black vent inserts
1983 S10 - 383 stroker (10 second monster)
DJ-Silver 2SS is offline  
post #9 of 10 Old 09-06-2009, 05:30 PM
Veteran Member
 
weland's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: S.F. Bay Area
Posts: 3,900
  
Quote:
Originally Posted by trm0002 View Post
^^^ Ditto.

Do you ever have to unplug and replug though? Sometimes everything works great except for "scanning" through the songs. Occasionally it'll sound like a skipping record for a few seconds between each song as I scroll through with the up/down button on the steering wheel. Unplug and replug and it works just fine.
I think there have been 2 firmware updates since my car was built (6/1). I would like to get this done, but don't know what's been fixed, other than that the Zune playlists work.

Still legal in 16 states. It's happy. It's fun. It's Happy Fun Car.
Do not taunt Happy Fun Car.
weland is offline  
post #10 of 10 Old 09-07-2009, 10:40 PM
Member
 
fleegle41's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 256
 
Quote:
Originally Posted by MValdez17 View Post
I tried my iPhone the other day it worked pretty good, charges it too when I plugged it into the USB port . Then I found the option where it will play my music wirelessly from my phone to the stereo via bluetooth.
how do you make this work? ive experimented and never gotten it to work

2SS/RS/LS3/M6/Black/Black Leather/Polished Wheels/Sunroof... Delivered 5.7.09
fleegle41 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ModernCamaro.com - 5th Generation Camaro Enthusiasts forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome