Strange things with forum posts - ModernCamaro.com - 5th Generation Camaro Enthusiasts
The MC Lounge General Discussions. Disrespectful behavior will not be tolerated.
POLITICAL AND/OR RELIGIOUS CONTENT IS PROHIBITED

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 07-12-2007, 12:07 PM Thread Starter
Moderator
 
USA1Camaro's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Indiana
Posts: 5,229
  
Strange things with forum posts

Some of my post have been getting chopped off. Anybody having the same problems?
USA1Camaro is offline  
post #2 of 6 Old 07-12-2007, 12:30 PM
Senior Member
 
Naute's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Pittsgrove, NJ
Posts: 742
 
same here.... i think it may be caused by pressing ENTER for a paragraph.


let me see???


*A Cars Only Purpose Is To Get From Point A to B. I Just Rather Get There In 13.2 @ 106
* Going Mustang Hunting... Be Back In 12 Seconds


www.fquick.com/Naute <---- That's Me

http://fn-fasttown.myminicity.com
Naute is offline  
post #3 of 6 Old 07-12-2007, 12:30 PM
Senior Member
 
Naute's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Pittsgrove, NJ
Posts: 742
 
nope.... i wonder.


*A Cars Only Purpose Is To Get From Point A to B. I Just Rather Get There In 13.2 @ 106
* Going Mustang Hunting... Be Back In 12 Seconds


www.fquick.com/Naute <---- That's Me

http://fn-fasttown.myminicity.com
Naute is offline  
post #4 of 6 Old 07-12-2007, 12:47 PM
ModernCamaro.com Founder / Former Camaro Disciple
 
OctaneZ28's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chicagoland, IL
Posts: 11,842
           
There's been some problem with quoting posts, and otherwise too.
It's kinda random.

The message board upgrade helped, but didn't solve it.
I'm checking things out as I go along, so yes I'm working on it.

2001 Camaro Z28 H/C/I LH6 A4 3.42

Like ModernCamaro.com on Facebook!
OctaneZ28 is offline  
post #5 of 6 Old 07-12-2007, 01:58 PM
 
Join Date: May 2007
Posts: 170
 
i had a problem with editing my first post. but other than that no problems
5thgenlover is offline  
post #6 of 6 Old 07-12-2007, 09:39 PM
MODERATOR
 
54inches's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Dirty Bay, Texas
Posts: 8,984
  
It just happened to me a post ago.

2005 CTSV BLACK LS7 Clutch/Flywheel/Slave, Tick Speed Bleeder, Tilton Clutch MC, RevShift Bushings, Domestic V8 Solutions (shifter, 8.8 Diff conversion, srut tower braces, sub-frame connectors), SLP cats, no cags, xpipe, bullet mufflers, Volante, iPod dock, G-force tune; 379hp 381tq.

Killing 5th gens like it is my job.
54inches is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ModernCamaro.com - 5th Generation Camaro Enthusiasts forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome