TEST - ModernCamaro.com - 5th Generation Camaro Enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 9 Old 04-19-2010, 12:37 AM Thread Starter
Member
 
Revo1's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Fresno, CA
Posts: 368
 
TEST

No sig... Anyone help me out? I'm not inept to this kind of thing, I think I may need a hand from admin

Revo1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 Old 04-19-2010, 01:06 AM
Veteran Member
 
WRAITHSS's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: The BX..NY
Posts: 1,420
 
Go to user CP on the top of the page. then top left on your cp page edit sig. and then in the center you can change it up.. ok?

Chance Favors The Prepared Mind!

Quote:
Originally Posted by el ess X View Post
Look at it this way, if you have "Camaro" written on your car somewhere, you're already starting with a great platform!!
WRAITHSS is offline  
post #3 of 9 Old 04-19-2010, 01:13 AM
ModernCamaro.com Founder / Former Camaro Disciple
 
OctaneZ28's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chicagoland, IL
Posts: 11,842
           
I remember you talking about this problem before...

In the quick reply box, do you have the 'Show your signature' box in the lower-right checked?

Another way is to click 'Go Advanced' and the first check box under Miscellaneous Options is 'Show your signature'.

Any help there?
If not I will look into it further.

2001 Camaro Z28 H/C/I LH6 A4 3.42

Like ModernCamaro.com on Facebook!
OctaneZ28 is offline  
 
post #4 of 9 Old 04-19-2010, 12:58 PM Thread Starter
Member
 
Revo1's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Fresno, CA
Posts: 368
 
Quote:
Originally Posted by WRAITHSS View Post
Go to user CP on the top of the page. then top left on your cp page edit sig. and then in the center you can change it up.. ok?
Yeah, that much I got, thanks. Posting here because that doesn't work.
Revo1 is offline  
post #5 of 9 Old 04-19-2010, 01:01 PM Thread Starter
Member
 
Revo1's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Fresno, CA
Posts: 368
 
Quote:
Originally Posted by OctaneSS/RS View Post
I remember you talking about this problem before...

In the quick reply box, do you have the 'Show your signature' box in the lower-right checked?

Another way is to click 'Go Advanced' and the first check box under Miscellaneous Options is 'Show your signature'.

Any help there?
If not I will look into it further.
Hey Octane, I appreciate the hand. I was directed by another member to try this method, but for some reason that check box isn't showing up...
Revo1 is offline  
post #6 of 9 Old 04-19-2010, 01:25 PM
Veteran Member
 
bamaproshop's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Wetumpka, Alabama
Posts: 8,645
  
Garage
Quote:
Originally Posted by Revo1 View Post
Yeah, that much I got, thanks. Posting here because that doesn't work.

Not trying to be a jerk but after doing the edit signature did you scroll down and hit save signature....

2014 2LT/RS with spring edition package. Proud Litho Owner #28.
bamaproshop is offline  
post #7 of 9 Old 04-19-2010, 02:20 PM
ModernCamaro.com Founder / Former Camaro Disciple
 
OctaneZ28's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chicagoland, IL
Posts: 11,842
           
Quote:
Originally Posted by Revo1 View Post
Hey Octane, I appreciate the hand. I was directed by another member to try this method, but for some reason that check box isn't showing up
Wow. That is odd to say the least!
I'll look into it and keep you posted.

2001 Camaro Z28 H/C/I LH6 A4 3.42

Like ModernCamaro.com on Facebook!
OctaneZ28 is offline  
post #8 of 9 Old 04-19-2010, 03:36 PM
ModernCamaro.com Founder / Former Camaro Disciple
 
OctaneZ28's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chicagoland, IL
Posts: 11,842
           
Ok I figured it out.
While you did have a picture uploaded, it was not inserted into your signature.

After uploading a signature picture, you have to click the little 'Insert Signature Picture' link below where the picture shows, then it'll be in your signature.

Because of that, the system recognized it as no signature, so it wouldn't let you show it.

I've edited your signature to include the picture, and added it to your first post.
You should now see the 'Show your signature' options too.

2001 Camaro Z28 H/C/I LH6 A4 3.42

Like ModernCamaro.com on Facebook!
OctaneZ28 is offline  
post #9 of 9 Old 04-19-2010, 04:04 PM Thread Starter
Member
 
Revo1's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Fresno, CA
Posts: 368
 
Quote:
Originally Posted by OctaneSS/RS View Post
Ok I figured it out.
While you did have a picture uploaded, it was not inserted into your signature.

After uploading a signature picture, you have to click the little 'Insert Signature Picture' link below where the picture shows, then it'll be in your signature.

Because of that, the system recognized it as no signature, so it wouldn't let you show it.

I've edited your signature to include the picture, and added it to your first post.
You should now see the 'Show your signature' options too.
PERFECT!!! Thanks Octane, knew I was missing something somehow lol

Thanks again, and thanks for Moderncamaro, it's a great resource!!

Revo1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ModernCamaro.com - 5th Generation Camaro Enthusiasts forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome