problem with fuel patrol - ModernCamaro.com - 5th Generation Camaro Enthusiasts
V8 Engine Discussion 6.2L LS3/L99 V8 | Exhaust | Ignition | Induction | Intakes

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-07-2018, 02:01 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
 
Post problem with fuel patrol

I have camaro ss 2011 l99 engine I make a cam shift upgrade and tune after one month I have issued the gas not coming for engine lift side, driver side the car not running very well after rpm 4.5 and 5 and knock sensor coming above 6, no messages come in the dashboard and when I drive the car normal drive nothing happens everything work well.
Mr.system is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ModernCamaro.com - 5th Generation Camaro Enthusiasts forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome