Modern Camaro Forums banner
1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
69 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
My 2010 SS has OEM radio.It cant find anymore USB or my phone with bluetooth ?
It has been working normal in winter.I have booting with radio fuse F3 and Universal Hands Free Phone F14.
I cant anymoore find AUX and bluetooth menus in the radio.

Any tips ?
 

·
Premium Member
Joined
·
6,272 Posts
Look in the console. If it has the USB option, the jack will be in the rear of the center console.

Bluetooth: Go to the radio settings and make sure it's turned on.
 

·
Registered
Joined
·
69 Posts
Discussion Starter · #3 · (Edited)

·
Premium Member
Joined
·
6,272 Posts

·
Registered
Joined
·
69 Posts
Discussion Starter · #5 · (Edited)
That is familiar video.0:)
I can get phone settings and bluetooth menus att all on the radio screen.


 

·
Premium Member
Joined
·
6,272 Posts

·
Registered
Joined
·
69 Posts
Discussion Starter · #8 · (Edited)
We checked all connectors and also checked with MDI.
(no communication)
We ordered new "center consol module".PDIM.
 

·
Premium Member
Joined
·
6,272 Posts

·
Registered
Joined
·
69 Posts
Discussion Starter · #10 · (Edited)
Yesterday i did reset ECU (5&20 fuse) over night.
In the morning Bluetooth & Usb came back,now they works normal :thumbsup:
Weird :surprise:
 

·
Premium Member
Joined
·
6,272 Posts
That's the 1st I've heard of a fuse pull correcting thus issue, but okay.

Great. Enjoy!
 

·
Bully Proof
Joined
·
7,087 Posts
I had that happen in Envy...couldn't listen to my iPod at all because it was no longer a choice/option even though it is hardwired and stored in my console. After driving her a few times, it went back to normal without me doing anything. I thought it was weird at the time and I was gonna post and ask about it but then it resolved before I got around to it. I'm also pretty sure it happened after Envy was not driven for a few months.
 
1 - 14 of 14 Posts
Top